| 
			| 

| beata 
								Administrator 
								Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0 

| 
								|  | « Odpowiedz #105 : Lipiec 12, 2011, 08:49:35 » |  | 

Bylismy na malym urlopiku na PN. Szwecji , przepieknie niezliczone ilosci wody sliczne rzeki rybki piekne , staralam sie lowic w kazdym duzym jeziorze , ale bez lodzi nie bylo to latwe , piedziesiat metrow w glob jeziora i pol metra wody  , wiec duzych rybek niestety nie bylo , ale mam pierwszego lipienia piekna rybka ,pletwa grzbietowa bardzo duza i sliczne barwy , niestety aparacik lezal w autku i fotki brak , jak bede miala troche wiecej czasu to zrobie mape z jeziorami w ktorych lowilam , dzisiaj ide do lasku , kurki juz sie zaczely , a jutro na nastepne jeziorko , to mysle ze beda ryki na fotkach.     byly pyszne... |  
						| 
								|  |  
								| « Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2011, 16:03:39 wysłane przez beata » |  Zapisane | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| beata 
								Administrator 
								Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0 

| 
								|  | « Odpowiedz #106 : Lipiec 13, 2011, 22:14:41 » |  | 

Obiecany wypad z tesciowa na lodke , dal jej sporo satysfakcji , a mi adrenalina skoczyla.Ze wzgledu na wiek tesciowej , to jedynie troling wchodzi w gre , no i jak widaac na obrazku calkiem dobrze jej poszlo , ja prze moja glupote stracilam dobra metroweczke. Szkoda mi bylo dac tesciowej normalnego kija , wiec lowila na taki dosc zdezelowany z prawie nie dzialajacym kolowrotkiem  , po pierwszej sztuce ktora wyjela , myslalam ze wiecej jej sie nie zaczepi , a tu nagle trach i mamuska siedzi , ona spanikowala oddala mi kija , po pierwszym szarpnieciu czulam ze to kawal ryby , udalo mi sie docholowac ja tylko do lodki i niestety agrwka sie odpiela , takie badziewie I KOLOWROTEK SIE ROZSYPAL . Moja tesciowa zaskakuje mnie dosc czesto ale o dobry metr ryby to jej nie podejrzewalam. Tak wiec mam nauczke musi lowic na dobrym sprzecie.        [imghttp://www.bankfotek.pl/thumb/1030489.jpeg[/img]http://    dzisiejsze  wedkowanie     |  
						| 
								|  |  
								| « Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2011, 21:10:36 wysłane przez beata » |  Zapisane | 
 |  |  | 
	|  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Bill26 
								UÂżytkownik    
								Reputacja +0/-0 

| 
								|  | « Odpowiedz #109 : Lipiec 27, 2011, 08:42:14 » |  | 

No i co tam sÂłychaĂŚ w wielkim Âświecie ? JakoÂś tej metrĂłwki nie widac     CzyÂżby na mnie czekaÂły ? PrĂłbowaÂłaÂś coÂś na tym drugim jeziorku poÂłowiĂŚ ?, Jogen czy jakoÂś tak.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Zapisane | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Bill26 
								UÂżytkownik    
								Reputacja +0/-0 

| 
								|  | « Odpowiedz #111 : Lipiec 28, 2011, 08:30:09 » |  | 

A miaÂłem nadziejĂŞ Âże zaÂłapiemy siĂŞ na grzybki jak przyjedziemy   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Zapisane | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Bill26 
								UÂżytkownik    
								Reputacja +0/-0 

| 
								|  | « Odpowiedz #113 : Lipiec 28, 2011, 10:43:26 » |  | 

No to Âślicznie !!!!! ZnalazÂłem fajny przepis na szczupaka z borowikami zapiekany w Âśmietanie !!! mniam    WyprĂłbujemy hehe |  
						| 
								|  |  
								|  |  Zapisane | 
 |  |  | 
	|  | 
	|  | 
	| 
			| 

| beata 
								Administrator 
								Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0 

| 
								|  | « Odpowiedz #116 : Sierpień 24, 2011, 14:03:35 » |  | 

TUTAJ MAMY piekne wegorze , sandacze , liny , szczupaki i okonie.       grzbkow mamy duzo , ale robakow w nich jeszcze wiecej,,,,,, |  
						| 
								|  |  
								| « Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2011, 13:44:17 wysłane przez beata » |  Zapisane | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Leszek 
								Nowy uÂżytkownik   
								Reputacja +0/-0 

| 
								|  | « Odpowiedz #117 : Wrzesień 19, 2011, 16:40:55 » |  | 

AleÂż ten czas leci    juÂż minĂŞÂły prawie dwa miesiÂące od naszego rybo brania a ja mam wci¹¿ obrazy przed oczyma jakbym te piĂŞkne rybki wczoraj ÂłowiÂł     , Beatko w wodzie zostaÂło dziesiÂątki tysiĂŞcy piĂŞknych ryb czy odÂławiacie je systematycznie ? bo jakaÂś cisza na stronie . Pozdrawiamy i myÂślimy nad terminami. Leszek |  
						| 
								|  |  
								|  |  Zapisane | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| beata 
								Administrator 
								Aktywny uÂżytkownik

Reputacja +4/-0 

| 
								|  | « Odpowiedz #119 : Październik 31, 2011, 18:54:57 » |  | 

Witam ,,pogode mamy calkiem fajna jak na ta pore roku. Mielismy pierwsze przymrozki ale teraz temperatura w dzien utrzymuje sie powyzej 10st .C ,wiec nie jest zle ,niespodzianki tylko wiaterek plata , no czasami nie mozna plywac lodka tak wieje ,a przewaznie wieje jak ja mam wolne z pracy      Tak wiec brak  fajnych niespodzianek ((( oczywiscie mam na mysli metroweczki))) , no ale nic, bron caly czas w pogotowiu jezdzi w samochodzie. Ostatnio bylam w zeszlym tygodniu na tym malym jeziorze tam gdzie plynie sie pod mostkiem, w tej chwili jest to niemozliwe bo lodka nie przejdzie pod. Stan wody nie pozwala na to , WIEC OBJECHALAM JEZIORO W KOLO i lodke wodowalam bezposrednio  na tym jeziorku ,vinsarpsjĂś.Wiatr wial dosc mocno i jedna strona wcale nie mozna bylo plywac, to troche komplikuje  lowienie , no ale mozna poradzic Trzy sztuki wyjelam na lodke , i trzy wypiely sie przy lodce ale zabawa podczas holu byla fajna , po wylaczeniu silnika automatycznie fala zwalala lodke na kamienie, a z tego wzgledu ze bylam sama to troche bylo kiepsko utrzymac spining ze szczupaczkiem i dryfujaca lodke ,zeby uniknac bezposredniego kontaktu z kanieniami, czyli tak normalnie walka z zywiolem.Po paru godzinach adrenaliny starczy na pare dni          |  
						| 
								|  |  
								| « Ostatnia zmiana: Październik 31, 2011, 18:58:43 wysłane przez beata » |  Zapisane | 
 |  |  | 
	|  |